Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (3.78 secunde)
'Aproape toata lumea este de acord ca in ultimii ani, datorita stilului aiuritor si nedemn al presedintelui Traian Basescu, nimic din aceasta tara n-a mai ramas in picioare.
presedintele de "prima mana" al unei tari "second hand", pe care il puteti in continuare. O tara care se imprumuta pentru a plati pensii si salarii este o tara de mana a doua.
Parlamentarii sunt bronzati si s-au si suparat ca le-am luat 25% din salariu, desi ei nu sunt niciodata de gasit in salile de sedinte".
Jurnalul National publica un articol scris de Adrian Nastase - "Aceasta tara" si "poporul meu" - pe care il puteti citi in continuare. 'Treptat, se naste, prin contributia reprezentantilor actualei puteri, o noua limba de lemn.
Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia.
"Trebuie sa fie aplaudat de toata Romania, chiar daca pe postul public nu a avut loc, probabil acolo era Boc - Lucian Bute cred ca merita aplaudat. Avem atat de putine momente de bucurie in aceasta tara, incat trebuie sa ne bucuram de ele.
'La o emisiune de curand la Realitatea, Mihai Tatulici a incercat sa ma bage in corzi cu intrebarea -"Cum scapati de Dracu?".
'Va gandeati atunci ca dupa 21 de ani vom avea in tara un regim care sa reprezinte triumful "omului nou", tot ce a lasat mostenire mai odios comunismul in ultimele lui esaloane?
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Comisiile pentru drepturile omului si egalitate de sanse din Senat au avizat favorabil, miercuri, propunerea legislativa initiata de catre deputatul PDL Silviu Prigoana prin care denumirea "rom" este inlocuita cu "tigan".
Alesii coalitiei de guvernare PDL si UNPR din Comisia pentru drepturile omului, dar si cei care se ocupa de Egalitatea de sanse cred ca termenul de "tigan" ar trebui sa apara in toate actele oficiale.
Nu va speriati de alaturare, stiu ca nu ma onoreaza, dar va explic imediat.
Cum de ati intrat in PSD? ... De unde dragostea PSD-istilor fata de dumneavoastra? ... Cum vi se pare faptul ca Iliescu da acum lectii la televizor despre ce e rau si ce e bine in tara?
Ce am trait eu in astia 21 de ani se intampla o data la 1.000 de ani. ... Voi, care aveti acum pana in 30 de ani, incepeti ca orice strain in Occident. ... Multi romani spun ca anii de dupa Revolutie au fost groaznici.
Angajarea raspunderii - dovada lipsei de rationalitate a Guvernului Boc. Guvernul Boc considera avantajele imediate ale angajarii, pe banda rulanta, a raspunderii guvernului pe diferite legi ca fiind mai mari decat riscurile pentru tara pe termen lung ale acestei practici nedemocratice.
Dupa ce in 2008 a fost convins de Mircea Geoana sa candideze din partea PSD pentru un fotoliu de senator de Brasov, in prezent Prunariu nu vrea sa mai auda de politica:
Romania pierde relatia de prietenie cu China Dupa mai bine de 70 de ani de prietenie si apreciere reciproca, Romania se inscrie pe traseul dizgratiei in relatia cu Republica Populara Chineza.
Nu-mi imaginam cand am dat acest titlu editorialului de marti ca T. Basescu va confirma personal diagnosticul in mai putin de 48 de ore. Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala.
Liderul PNL si copresedintele USL a facut, azi, cea mai buna miscare posibila, anume, a iesit singur la o conferinta de presa si a spus lucrurilor pe nume, dar nu doar ca sa ne auzim vorbind, ci - esential - cu valoare de actiune.
Volumul "Ion Iliescu - Fragmente de viata si de istorie traita", a aparut la Editura Litera. ... Presedintele de onoare al PSD a postat deja pe blogul personal "Cuvantul inainte" al noii sale carti, care cuprinde circa 500 de pagini.
google-analytics.com